Waardering en kwaliteitsregistraties van de psycholoog

De behandeling van een psycholoog gaat uiteraard verder dan een goed gesprek. U wilt zeker weten dat u kunt vertrouwen op de kundigheid en eerlijkheid van uw specialist.
 

Gemiddeld waarderingscijfer van een 8.9

Een aantal cliënten, die door mij geholpen zijn, hebben hun waardering uitgesproken op www.zorgkaartnederland.nl. Het gemiddelde waarderingscijfer is een 8.9.

Ervaringen van mijn cliënten

“Na een proces van jaren uiteindelijk ervoor gekozen om het echte probleem bij Maarten Penne aan te pakken. Hij was de eerste therapeut die verder luisterde dan het verhaal dat je vertelt. Hij wijst de pijnpunten aan op een directe manier, maar kan je gelijk met humor de boel laten relativeren. In combinatie met EMDR is het probleem aangepakt en kan ik zonder angststoornis door het leven gaan. Ik ben er sterker en zelfverzekerder uitgekomen en dat is dankzij zijn deskundigheid.”

"Ik ben bij mijn psycholoog terecht gekomen omdat ik last had van chronische hyperventilatie en paniek aanvallen door stress. In de gesprekken kwam al snel mijn traumatische verleden naar voren. Dit hebben we met behulp van EMDR aangepakt. Mijn psycholoog heeft ook met behulp van literatuur laten inzien wat mijn valkuilen zijn. Stap voor stap begeleidt hij je tot je weer op eigen kracht en inzicht verder kan. Hij is wel direct maar dat is alleen maar fijn,  want dan weet je waaraan  je aan toe bent. Je kan er veel van leren."

BIG-registratienummers

Klinisch psycholoog: 69038147225

Psychotherapeut: 89038147216

Klachtenregeling

 
Bent u ontevreden of heeft u een klacht? Psychologenpraktijk Maarten Penne vindt het van groot belang om een negatieve ervaring om te buigen in een positieve. Daarom geven we uw klacht de aandacht die u vraagt. 

Mijn AGB-codes

Individueel: 94-005176

Praktijk: 94-055316

Aangesloten bij de volgende beroepsverenigingen

NIP  Nederlandse Vereniging voor Psychologen
LVVP Landelijke Vereniging voor vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten
NVP Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie
VEN Vereniging EMDR Nederland